CategoriesRețete

Crema de Ciocolată și Vanilie cu Flori de Trandafir

Ingrediente:

  • 200 ml smântână lichidă
  • 100 g ciocolată neagră (70% cacao)
  • 1 linguriță Aurul Bucătarului
  • 1 lingură miere sau zahăr brun
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • Petale de trandafir pentru decor

Mod de preparare:

  1. Încălzire: Pune smântâna la foc mic și adaugă Aurul Bucătarului.
  2. Topire ciocolată: Adaugă ciocolata și amestecă până se topește complet.
  3. Îndulcire: Adaugă mierea și extractul de vanilie, amestecând bine.
  4. Răcire: Toarnă crema în boluri și las-o la frigider pentru cel puțin 2 ore.

Servire: Presară petale de trandafir și servește cu biscuiți crocanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *