CategoriesRețete

Cartofi la Cuptor Crocanți cu Fulgi de Ceapă

🕒 Timp de preparare: 35 min
👥 Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 cartofi mari
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri fulgi de ceapă
  • 1 linguriță usturoi pudră
  • 1 linguriță cimbru uscat
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

1️⃣ Taie cartofii în felii sau cuburi și pune-i într-un bol.
2️⃣ Adaugă uleiul, fulgii de ceapă, usturoiul, cimbrul, sarea și piperul. Amestecă bine.
3️⃣ Așază cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
4️⃣ Coace la 200°C timp de 30 de minute, amestecând la jumătatea timpului.

👉 Cartofii devin crocanți la exterior și plini de aromă datorită fulgilor de ceapă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *