CategoriesRețete

Fish & Chips clasic, în stil britanic

Ingrediente:

  • 500g file de cod sau merluciu
  • 150g mix Golden Catch
  • 200ml apă minerală rece
  • 4 cartofi mari
  • Sare, lămâie și sos tartar (pentru servire)
  • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

  1. Curăță cartofii și taie-i în bastonașe. Prăjește-i în baie de ulei până devin aurii și crocanți. Scoate-i pe șervețel de hârtie.
  2. Într-un bol, amestecă mixul Golden Catch cu apă minerală rece până obții o compoziție omogenă, ca o smântână groasă.
  3. Tăvălește fileurile de pește prin compoziție, apoi prăjește-le în ulei încins până crusta devine aurie.
  4. Servește cu cartofii prăjiți, sos tartar și felii de lămâie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *