CategoriesRețete

Steak de Vită la Tigaie cu Usturoi și Fulgii de Ardei Iute

Ingrediente:

  • 2 bucăți de steak de vită
  • 2 lingurițe Condiment pentru steak de vită
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 3 căței de usturoi, zdrobiți
  • 1 lingură unt
  • Sare și piper, după gust

Instrucțiuni:

  1. Presară Condiment pentru steak de vită pe ambele părți ale fiecărui steak și lasă-l să se odihnească timp de 10 minute.
  2. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
  3. Adaugă steak-urile în tigaie și gătește-le câte 3-4 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime și preferința de gătire.
  4. Adaugă usturoiul zdrobit și untul în tigaie în ultimele minute de gătire, amestecând pentru a aromatiza steak-ul.
  5. Lasă steak-urile să se odihnească 5 minute înainte de a le tăia, apoi servește-le cu sosul din tigaie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *