CategoriesRețete

Pește la Grătar cu Sare Condimentată Himalayan Citrus

Ingrediente:

  • 2 fileuri de pește (somon sau păstrăv)
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 linguriță de Sare Condimentată Himalayan Citrus
  • Zeamă de lămâie
  • Coajă de lămâie rasă
  • Frunze de pătrunjel pentru decor

Instrucțiuni:

  1. Preîncălzește grătarul la temperatură medie.
  2. Unge fileurile de pește cu ulei de măsline și presară Sare Condimentată Himalayan Citrus.
  3. Pune peștele pe grătar și gătește-l timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când devine auriu și se desface ușor cu furculița.
  4. Stropește cu zeamă de lămâie și presară coajă rasă de lămâie.
  5. Servește cu frunze de pătrunjel proaspăt pentru un plus de prospețime.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *