CategoriesRețete

Aripioare de Pui la Grătar cu Lămâie și Turmeric

Ingrediente:

  • 1 kg aripioare de pui
  • 2 linguri Condiment pentru pui
  • 1 linguriță turmeric
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie (zeamă și felii)
  • 1 lingură miere (opțional, pentru glazurare)
  • Sare, după gust

Instrucțiuni:

  1. Amestecă aripioarele de pui cu Condiment pentru pui, turmericul, uleiul de măsline și zeama de lămâie.
  2. Lasă aripioarele la marinat timp de 30 de minute pentru a absorbi aromele.
  3. Încinge grătarul și gătește aripioarele timp de 5-7 minute pe fiecare parte, până când devin crocante și bine rumenite.
  4. Pentru un plus de dulceață, poți unge aripioarele cu miere în ultimele minute de gătire.
  5. Servește-le fierbinți, cu o garnitură de legume la grătar și felii de lămâie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *