CategoriesRețete

Cartofi copți cu Jar de Praid și sos de iaurt cu usturoi

Ingrediente:

  • 6 cartofi medii, tăiați în sferturi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță Jar de Praid
  • 1 linguriță rozmarin uscat (opțional)

Pentru sos:

  • 200g iaurt grecesc
  • 1 cățel de usturoi zdrobit
  • Suc de lămâie, sare și piper după gust

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.
  2. Amestecă cartofii cu uleiul, Jar de Praid și rozmarinul.
  3. Coace-i 35-40 min până devin aurii și crocanți.
  4. Amestecă ingredientele pentru sos și servește alături de cartofii copți.

✅ Gust afumat + crocant perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *