CategoriesRețete

Cartofi Copți cu Rozmarin și Usturoi

Ingrediente:

  • 500g cartofi (preferabil baby sau tăiați cuburi)
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță rozmarin uscat
  • 2 căței de usturoi zdrobiți
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.
  2. Amestecă cartofii cu uleiul de măsline, rozmarinul, usturoiul, sarea și piperul.
  3. Așază cartofii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, fără să se suprapună.
  4. Coace timp de 30-35 de minute, amestecând la jumătatea timpului, până devin aurii și crocanți.
  5. Servește-i calzi, presărați cu pătrunjel proaspăt!

📌 Sugestie: Poți adăuga și parmezan ras pentru un plus de savoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *