CategoriesRețete

Cartofi Crocanți cu Usturoi și Chili

Ingrediente:

  • 500 g cartofi (tăiați cuburi)
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță fulgi de chili
  • 1 linguriță usturoi granulat (sau 2 căței de usturoi zdrobiți)
  • 1 linguriță boia afumată
  • Sare și piper după gust
  • Pătrunjel tocat pentru decor

🔪 Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.
  2. Amestecă cartofii cu ulei, fulgii de chili, usturoiul, boiaua, sarea și piperul.
  3. Întinde cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  4. Coace timp de 30-35 de minute, amestecând ocazional, până devin aurii și crocanți.
  5. Presară pătrunjel proaspăt și servește alături de un sos de iaurt sau ketchup picant.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *