CategoriesRețete

Cartofi Crocanți la Cuptor cu Fulgi de Usturoi

Ingrediente:

  • 500g cartofi (tăiați cuburi sau felii)
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță fulgi de usturoi
  • 1 linguriță boia afumată
  • ½ linguriță oregano uscat
  • Sare și piper după gust
  • Pătrunjel tocat pentru decor

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.
  2. Amestecă cartofii cu uleiul de măsline, fulgii de usturoi, boiaua afumată, oregano, sarea și piperul.
  3. Întinde cartofii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, într-un singur strat.
  4. Coace timp de 30-35 de minute, amestecând la jumătatea timpului, până devin aurii și crocanți.
  5. Presară pătrunjel proaspăt și servește fierbinți!

📌 Sugestie: Acești cartofi merg de minune cu un sos de iaurt și usturoi sau cu ketchup picant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *