CategoriesRețete

Cartofi Fripți cu Sare Picantă

Ingrediente:

  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de Sare Picantă
  • 1/2 linguriță de paprika
  • 1 linguriță de usturoi granulat
  • Frunze de pătrunjel pentru decor

Instrucțiuni:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.
  2. Curăță și taie cartofii în felii subțiri.
  3. Pune cartofii într-un bol mare, adaugă uleiul de măsline și amestecă bine.
  4. Presară Sare Picantă, paprika și usturoiul granulat peste cartofi și amestecă din nou.
  5. Așază cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace timp de 25-30 de minute, până devin crocanți și aurii.
  6. Servește-i calzi, presărați cu pătrunjel proaspăt tocat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *