CategoriesRețete

Cheesecake clasic cu topping de dulceață de vișine și șampanie

Ingrediente:

  • 200g biscuiți digestivi
  • 100g unt topit
  • 600g cremă de brânză
  • 200ml smântână lichidă
  • 3 ouă
  • 150g zahăr
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 3-4 linguri de dulceață de vișine

Mod de preparare:

  1. Fă un blat din biscuiți zdrobiți amestecați cu unt, pune-l într-o tavă și dă-l la rece.
  2. Amestecă crema de brânză cu smântâna, ouăle, zahărul și vanilia. Toarnă peste blat.
  3. Coace la 160°C timp de 50-60 de minute. Lasă la răcit.
  4. Adaugă dulceața de vișine peste cheesecake înainte de servire.
  5. Decorează cu frunze de mentă pentru un efect vizual spectaculos.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *