CategoriesRețete

Cotlet de porc cu crustă crocantă de condimente

Ingrediente:

  • 600 g cotlet de porc (fără os)
  • 1.5 linguri Mix Aromat
  • 1 lingură muștar Dijon
  • 1 lingură ulei de floarea-soarelui
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

  1. Unge cotletul cu muștar, apoi presară Mix Aromat peste toată suprafața cărnii.
  2. Adaugă sare, piper și masează bine condimentele.
  3. Încinge uleiul într-o tigaie și rumenește cotletul 2-3 minute pe fiecare parte.
  4. Mută-l într-o tavă și coace la 180°C timp de 25-30 minute.
  5. Lasă-l să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
  6. Ideal cu piure de cartofi sau salată de varză roșie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *