CategoriesRețete

Creveți crocanți cu sos de iaurt și usturoi

Ingrediente:

  • 300g creveți decorticați (proaspeți sau congelați)
  • 100g mix Golden Catch
  • 120ml apă minerală
  • 2 lingurițe usturoi pudră (sau 1 cățel de usturoi, pisat)
  • 150g iaurt grecesc
  • 1 linguriță suc de lămâie
  • Sare și piper

Mod de preparare:

  1. Amestecă iaurtul cu usturoiul, sucul de lămâie, sare și piper. Dă sosul la rece.
  2. Într-un bol, pregătește compoziția pentru pane din mix Golden Catch și apă minerală.
  3. Tăvălește creveții prin compoziție și prăjește-i 2–3 minute pe fiecare parte, în ulei încins.
  4. Servește creveții fierbinți, alături de sosul de iaurt.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *