CategoriesRețete

File de Păstrăv la Cuptor cu Mărar și Lămâie

Ingrediente:

  • 4 fileuri de păstrăv
  • 2 lingurițe Condiment pentru păstrăv
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie (zeamă și felii)
  • 1 lingură unt
  • 1 legătură de mărar proaspăt, tocat

Instrucțiuni:

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
  2. Așază fileurile de păstrăv într-o tavă, presară peste ele Condiment pentru păstrăv și stropește-le cu ulei de măsline și zeama de lămâie.
  3. Pune câte o felie de unt și câteva felii de lămâie deasupra fiecărui file.
  4. Coace în cuptor timp de 15-20 de minute, până când peștele este fraged și bine gătit.
  5. Servește cu mărar tocat deasupra și garnitură de legume sotate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *