CategoriesRețete

Friptură de Porc la Grătar cu Sare Fum de Praid

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc
  • 2 linguri de Sare Afumată Fum de Praid
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 linguriță de rozmarin proaspăt, tocat
  • 1 linguriță de usturoi praf
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • Piper negru după gust

Mod de preparare:

  1. Într-un bol mic, amestecă Sarea Afumată Fum de Praid, uleiul de măsline, rozmarinul, usturoiul praf, sucul de lămâie și piperul.
  2. Freacă cotletele de porc cu acest amestec și lasă-le la marinat pentru 30-60 de minute.
  3. Preîncălzește grătarul și gătește cotletele de porc aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte, până când sunt rumenite și suculente.
  4. Servește cu o garnitură de legume la grătar sau o salată proaspătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *