CategoriesRețete

Friptură de Vită Picantă cu Usturoi și Coriandru

Ingrediente (pentru 2 porții):

  • 2 bucăți antricot de vită (sau mușchiuleț)
  • 2 linguri Infuzie de Foc
  • 1 linguriță sare de mare
  • ½ linguriță piper negru proaspăt măcinat
  • 1 lingură sos de soia
  • 1 linguriță miere
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 crenguță rozmarin proaspăt

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, amestecă Infuzie de Foc, sosul de soia, mierea și sucul de lămâie.
  2. Marinează friptura cu acest amestec timp de 30 de minute la temperatura camerei.
  3. Încălzește o tigaie grill la foc mediu și prăjește carnea 2-3 minute pe fiecare parte (pentru mediu) sau până ajunge la gradul de gătire dorit.
  4. La final, stropește friptura cu încă puțin Infuzie de Foc pentru un plus de aromă și servește cu o garnitură de legume la grătar sau salată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *