Ingrediente (pentru 2 porții):
- 2 bucăți antricot de vită (sau mușchiuleț)
- 2 linguri Infuzie de Foc
- 1 linguriță sare de mare
- ½ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 1 lingură sos de soia
- 1 linguriță miere
- 1 lingură suc de lămâie
- 1 crenguță rozmarin proaspăt
Mod de preparare:
- Într-un bol, amestecă Infuzie de Foc, sosul de soia, mierea și sucul de lămâie.
- Marinează friptura cu acest amestec timp de 30 de minute la temperatura camerei.
- Încălzește o tigaie grill la foc mediu și prăjește carnea 2-3 minute pe fiecare parte (pentru mediu) sau până ajunge la gradul de gătire dorit.
- La final, stropește friptura cu încă puțin Infuzie de Foc pentru un plus de aromă și servește cu o garnitură de legume la grătar sau salată.