Ingrediente:
- 1 kg carne de vită, tăiată cuburi
- 2 cepe mari, tocate
- 3 cartofi, tăiați cuburi
- 2 ardei grași, tăiați fâșii
- 4 roșii mari, tocate
- 2 linguri Condiment pentru Gulas (10g)
- 2 căței de usturoi, tocați
- 1,5 litri apă sau supă de vită
- 3 linguri ulei
- Sare și piper, după gust
Instrucțiuni:
- Încinge uleiul într-o oală mare și călește ceapa până devine aurie.
- Adaugă carnea de vită și rumenește-o bine.
- Presară Condiment pentru Gulas și usturoiul tocat, amestecând pentru a înveli carnea în arome.
- Adaugă ardeii, cartofii și roșiile, amestecând bine.
- Toarnă apă sau supă și lasă totul să fiarbă la foc mic timp de 1-2 ore, până când carnea este fragedă.
- Potrivește de sare și piper, și servește gulașul fierbinte, alături de pâine proaspătă.
