CategoriesRețete

Gulaș Tradițional Maghiar

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită, tăiată cuburi
  • 2 cepe mari, tocate
  • 3 cartofi, tăiați cuburi
  • 2 ardei grași, tăiați fâșii
  • 4 roșii mari, tocate
  • 2 linguri Condiment pentru Gulas (10g)
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1,5 litri apă sau supă de vită
  • 3 linguri ulei
  • Sare și piper, după gust

Instrucțiuni:

  1. Încinge uleiul într-o oală mare și călește ceapa până devine aurie.
  2. Adaugă carnea de vită și rumenește-o bine.
  3. Presară Condiment pentru Gulas și usturoiul tocat, amestecând pentru a înveli carnea în arome.
  4. Adaugă ardeii, cartofii și roșiile, amestecând bine.
  5. Toarnă apă sau supă și lasă totul să fiarbă la foc mic timp de 1-2 ore, până când carnea este fragedă.
  6. Potrivește de sare și piper, și servește gulașul fierbinte, alături de pâine proaspătă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *