CategoriesRețete

Lasagna Clasică cu Carne

Ingrediente:

  • 500g carne tocată (vită sau mix vită-porc)
  • 1 cutie de foi de lasagna
  • 2 cepe, tocate fin
  • 4 căței de usturoi, tocați
  • 800g sos de roșii
  • 2 linguri Condiment pentru Lasagna
  • 200g mozzarella, rasă
  • 100g parmezan, ras
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare și piper, după gust

Instrucțiuni:

  1. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie adâncă și călește ceapa și usturoiul până devin aurii.
  2. Adaugă carnea tocată și rumenește-o bine.
  3. Toarnă sosul de roșii și presară Condiment pentru Lasagna. Lasă la foc mic 20-30 de minute pentru a se îmbina aromele.
  4. Într-un vas de cuptor, alternează straturi de foi de lasagna cu sosul de carne și roșii. Presară mozzarella între straturi.
  5. La ultimul strat, adaugă mozzarella și parmezan.
  6. Coace lasagna la 180°C pentru 30-40 de minute, până când devine aurie și fragedă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *