Ingrediente:
- 500g carne tocată (vită sau mix vită-porc)
- 1 cutie de foi de lasagna
- 2 cepe, tocate fin
- 4 căței de usturoi, tocați
- 800g sos de roșii
- 2 linguri Condiment pentru Lasagna
- 200g mozzarella, rasă
- 100g parmezan, ras
- 2 linguri ulei de măsline
- Sare și piper, după gust
Instrucțiuni:
- Încinge uleiul de măsline într-o tigaie adâncă și călește ceapa și usturoiul până devin aurii.
- Adaugă carnea tocată și rumenește-o bine.
- Toarnă sosul de roșii și presară Condiment pentru Lasagna. Lasă la foc mic 20-30 de minute pentru a se îmbina aromele.
- Într-un vas de cuptor, alternează straturi de foi de lasagna cu sosul de carne și roșii. Presară mozzarella între straturi.
- La ultimul strat, adaugă mozzarella și parmezan.
- Coace lasagna la 180°C pentru 30-40 de minute, până când devine aurie și fragedă.
