CategoriesRețete

Lasagna cu Pui și Spanac

Ingrediente:

  • 500g piept de pui, tocat sau feliat fin
  • 200g spanac proaspăt sau congelat
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 400g sos alb (bechamel)
  • 2 linguri Condiment pentru Lasagna
  • 150g mozzarella, rasă
  • 100g parmezan, ras
  • Foi de lasagna
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare și piper, după gust

Instrucțiuni:

  1. Călește usturoiul și puiul în ulei de măsline până se rumenește.
  2. Adaugă spanacul și lasă-l să se înmoaie, apoi presară Condiment pentru Lasagna.
  3. Într-un vas de cuptor, alternează straturi de foi de lasagna, sos alb, amestecul de pui și spanac, și mozzarella.
  4. La ultimul strat, adaugă mozzarella și parmezan.
  5. Coace la 180°C pentru 30-35 de minute, până când lasagna este aurie și fragedă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *