CategoriesRețete

Legume Coapte cu Sare Fum de Praid

Ingrediente:

  • 2 cartofi dulci, tăiați cuburi
  • 1 dovlecel, tăiat rondele
  • 1 ardei gras, tăiat fâșii
  • 1 morcov, tăiat rondele
  • 2 linguri de Sare Afumată Fum de Praid
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de paprika
  • Piper după gust

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.
  2. Într-un bol mare, amestecă legumele tăiate cu uleiul de măsline, Sarea Afumată Fum de Praid, paprika și piper.
  3. Așază legumele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace-le timp de 30-40 de minute, amestecând ocazional, până când sunt fragede și ușor rumenite.
  4. Servește ca garnitură la fripturi sau alături de un sos de iaurt cu lămâie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *