CategoriesRețete

Legume la Cuptor cu Sare Condimentată Himalayan Citrus

Ingrediente:

  • 2 cartofi dulci, tăiați cuburi
  • 1 zucchini, tăiat rondele
  • 1 morcov mare, tăiat felii
  • 1 ceapă roșie, tăiată fâșii
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de Sare Condimentată Himalayan Citrus
  • Piper negru după gust
  • Frunze de rozmarin

Instrucțiuni:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.
  2. Așază legumele tăiate într-o tavă de copt și stropeste-le cu ulei de măsline.
  3. Presară Sare Condimentată Himalayan Citrus și piper negru.
  4. Amestecă legumele pentru a se impregna uniform cu condimentele.
  5. Coace legumele în cuptor timp de 25-30 de minute, amestecând din când în când, până când devin aurii și fragede.
  6. Servește cu frunze de rozmarin proaspăt pentru un plus de aromă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *