CategoriesRețete

Legume la Grătar cu Arome Mediteraneene

Ingrediente:

  • 1 vânătă, feliată
  • 2 dovlecei, feliați
  • 1 ardei roșu, tăiat fâșii
  • 1 lingură Condiment mediteranean
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • Sare și piper, după gust
  • Frunze de busuioc proaspăt, pentru servit

Instrucțiuni:

  1. Amestecă uleiul de măsline, zeama de lămâie și Condiment mediteranean într-un bol.
  2. Unge legumele feliate cu acest amestec și lasă-le să se marineze timp de 15 minute.
  3. Preîncălzește grătarul și gătește legumele pe fiecare parte, până devin moi și bine rumenite.
  4. Servește legumele cu frunze proaspete de busuioc și presară sare și piper după gust.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *