CategoriesRețete

Mici Tradiționali la Grătar

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată de vită (sau mix de vită și porc)
  • 2 linguri Condiment pentru Mici
  • 100 ml apă minerală
  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 3 căței de usturoi, zdrobiți (opțional, pentru un plus de aromă)
  • Sare, după gust

Instrucțiuni:

  1. Într-un bol mare, amestecă carnea tocată cu Condiment pentru Mici, apa minerală și usturoiul zdrobit.
  2. Adaugă uleiul de floarea-soarelui și frământă bine compoziția până când devine omogenă.
  3. Lasă amestecul să se odihnească la frigider pentru 24 de ore, acoperit cu folie alimentară.
  4. Modelează micii și gătește-i pe grătarul încins, întorcându-i la fiecare 3-4 minute până devin rumeni și suculenți.
  5. Servește micii fierbinți, alături de muștar și pâine proaspătă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *