CategoriesRețete

Mici cu Miel la Cuptor

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată de miel (sau un mix de miel și vită)
  • 2 linguri Condiment pentru mici
  • 50 ml apă rece
  • 2 lingurițe bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi, tocați fin

Instrucțiuni:

  1. Amestecă carnea de miel cu Condiment pentru mici, bicarbonatul de sodiu, apa și usturoiul tocat.
  2. Frământă bine compoziția și las-o la frigider pentru cel puțin 12 ore, acoperită.
  3. Modelează micii și așază-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi stropește-i cu ulei de măsline.
  4. Coace micii în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 20-25 de minute, întorcându-i la jumătatea timpului de gătire, până devin rumeni și suculenți.
  5. Servește-i cu sos de iaurt și usturoi și o garnitură de legume la cuptor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *