CategoriesRețete

Micii de Casă la Tigaie

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată de porc
  • 2 linguri Condiment pentru mici
  • 100 ml apă rece
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură bicarbonat de sodiu
  • 1 ceapă mică, tocată foarte fin (opțional)

Instrucțiuni:

  1. Amestecă carnea tocată cu Condiment pentru mici, bicarbonatul de sodiu, apa și ceapa tocată.
  2. Frământă bine compoziția până când toate ingredientele sunt bine încorporate.
  3. Lasă amestecul la frigider pentru 12-24 de ore pentru a permite aromelor să se dezvolte.
  4. Modelează micii și gătește-i în tigaie la foc mediu, unsă cu ulei de măsline, până devin aurii și bine pătrunși.
  5. Servește micii alături de cartofi prăjiți și salată de varză.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *