CategoriesRețete

Paste Aglio e Olio cu Fulgi de Chili

Ingrediente:

  • 200 g spaghetti
  • 4 căței de usturoi (feliat subțire)
  • 1 linguriță fulgi de chili
  • 4 linguri ulei de măsline extravirgin
  • Sare și piper după gust
  • Pătrunjel proaspăt tocat
  • Parmezan ras (opțional)

🔪 Mod de preparare:

  1. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și adaugă usturoiul feliat.
  3. Când usturoiul începe să devină auriu, adaugă fulgii de chili și gătește 30 de secunde.
  4. Scurge pastele și amestecă-le cu uleiul aromatizat.
  5. Presară pătrunjel proaspăt și parmezan, apoi servește fierbinte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *