CategoriesRețete

Paste cu Ulei de Măsline, Usturoi și Parmezan

Ingrediente:

  • 200g paste (spaghetti sau tagliatelle)
  • 3 linguri Ulei Verde Regal
  • 2 căței de usturoi (tocați fin)
  • 50g parmezan ras
  • 1 linguriță coajă de lămâie rasă
  • Sare și piper după gust
  • Frunze de busuioc proaspăt (pentru decor)

Mod de preparare:

  1. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Într-o tigaie, încălzește Uleiul Verde Regal și călește ușor usturoiul timp de 1-2 minute.
  3. Adaugă pastele fierte și amestecă bine pentru a se impregna cu aromele.
  4. Oprește focul și adaugă parmezanul ras, coaja de lămâie, sarea și piperul.
  5. Servește cu frunze de busuioc proaspăt și extra parmezan, dacă dorești.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *