CategoriesRețete

Păstrăv la Grătar cu Arome Mediteraneene

Ingrediente:

  • 2 păstrăvi întregi, curățați
  • 2 lingurițe Condiment pentru păstrăv
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie (felii și zeamă)
  • 1 legătură de pătrunjel proaspăt, tocat
  • Sare, după gust

Instrucțiuni:

  1. Presară fiecare păstrăv cu 1 linguriță de Condiment pentru păstrăv, atât pe exterior cât și în interior.
  2. Stropește păstrăvii cu ulei de măsline și zeama de la o jumătate de lămâie.
  3. Umple fiecare păstrăv cu câteva felii de lămâie și pătrunjel tocat.
  4. Gătește păstrăvii pe grătarul încins, câte 5-6 minute pe fiecare parte, până când pielea devine crocantă și carnea este fragedă.
  5. Servește cu felii de lămâie și o salată verde.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *