CategoriesRețete

Păstrăv la Tigaie cu Usturoi și Rozmarin

Ingrediente:

  • 2 păstrăvi întregi, curățați și filetați
  • 2 lingurițe Condiment pentru păstrăv
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 3 căței de usturoi, tocați fin
  • 1 crenguță de rozmarin proaspăt
  • 1 lămâie (zeamă)

Instrucțiuni:

  1. Condimentează fileurile de păstrăv cu Condiment pentru păstrăv și stropește-le cu puțină zeamă de lămâie.
  2. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și adaugă usturoiul și rozmarinul. Sotează până când usturoiul devine auriu.
  3. Adaugă fileurile de păstrăv, cu pielea în jos, și gătește-le 3-4 minute pe fiecare parte, până când devin aurii și fragede.
  4. Servește fileurile fierbinți, cu un strop suplimentar de zeamă de lămâie și o garnitură de cartofi noi fierți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *