CategoriesRețete

Pește la Grătar cu Lămâie și Condiment Mediteranean

Ingrediente:

  • 2 fileuri de pește (doradă, păstrăv sau somon)
  • 1 lingură Condiment mediteranean
  • 1 lămâie (zeamă și felii)
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare și piper, după gust
  • Pătrunjel proaspăt, pentru servit

Instrucțiuni:

  1. Presară Condiment mediteranean pe fileurile de pește, adaugă sare și piper după gust.
  2. Toarnă ulei de măsline și zeama de la lămâie peste fileuri, apoi lasă-le la marinat timp de 15-20 de minute.
  3. Preîncălzește grătarul și gătește peștele timp de 4-5 minute pe fiecare parte, până devine auriu.
  4. Servește peștele cu felii de lămâie și pătrunjel proaspăt, alături de legume la grătar sau salată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *