CategoriesRețete

Piept de Pui cu Sos de Cimbru și Lămâie

Ingrediente:

  • 2 bucăți piept de pui
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță cimbru uscat
  • 2 căței de usturoi (tocați)
  • 100 ml supă de pui
  • Zeama de la 1 lămâie
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

  1. Condimentează pieptul de pui cu sare, piper și cimbru.
  2. Într-o tigaie, încălzește uleiul de măsline și prăjește puiul 4-5 minute pe fiecare parte, până devine auriu.
  3. Adaugă usturoiul, supa de pui și zeama de lămâie.
  4. Lasă să fiarbă la foc mic 5-7 minute, până când sosul se îngroașă.
  5. Servește cu o garnitură de orez sau salată proaspătă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *