CategoriesRețete

Pui la Cuptor cu Arome Naturale

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 2 lingurițe Condiment pentru pui
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie (zeamă și felii)
  • 2-3 căței de usturoi, zdrobiți
  • Sare și piper, după gust

Instrucțiuni:

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
  2. Condimentează pulpele de pui cu 2 lingurițe de Condiment pentru pui, sare, piper și usturoiul zdrobit.
  3. Stropește pulpele cu ulei de măsline și zeama de lămâie.
  4. Așază pulpele într-o tavă și adaugă câteva felii de lămâie pentru un plus de aromă.
  5. Coace la cuptor timp de 35-40 de minute, până când pulpele sunt bine gătite și au o crustă aurie.
  6. Servește cu garnitură de cartofi la cuptor sau salată verde.
    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *