CategoriesRețete

Pui la Cuptor cu Lămâie și Rozmarin

Ingrediente:

  • 2 bucăți piept de pui
  • 2 linguri Ulei Verde Regal
  • 2 căței de usturoi (tocați)
  • 1 lămâie (tăiată felii subțiri)
  • 1 linguriță rozmarin uscat (opțional, pentru extra aromă)
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
  2. Unge bucățile de pui cu Ulei Verde Regal, apoi adaugă usturoiul, rozmarinul, sarea și piperul.
  3. Așază bucățile de pui într-o tavă și acoperă-le cu feliile de lămâie.
  4. Coace timp de 30-35 de minute, până când carnea devine fragedă și suculentă.
  5. Servește alături de legume la cuptor sau o garnitură de orez basmati.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *