Ingrediente:
- 4 pulpe de pui cu os
- 2 lingurițe Arabian Gold
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 ceapă mare, tocată
- 3 căței de usturoi, zdrobiți
- 1 lămâie confiată (sau proaspătă), tăiată felii
- 150 g măsline verzi fără sâmburi
- 200 ml supă de pui
- Sare și piper, după gust
- Pătrunjel proaspăt pentru decor
Mod de preparare:
- Marinarea puiului: Freacă pulpele de pui cu Arabian Gold, sare și o lingură de ulei de măsline. Lasă-le la marinat timp de 30 de minute.
- Călirea aromelor: Într-o tigaie mare, călește ceapa și usturoiul în ulei de măsline până devin aurii.
- Gătirea puiului: Adaugă pulpele și rumenește-le pe ambele părți. Toarnă supa de pui, acoperă cu capac și lasă să fiarbă la foc mic timp de 30-40 de minute.
- Finalizare: Adaugă măslinele și feliile de lămâie, mai gătește 5 minute.
- Servire: Presară pătrunjel proaspăt și servește cu orez sau pâine naan.