CategoriesRețete

Pui Picant cu Miere și Chili

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui (tăiat bucăți)
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 linguriță fulgi de chili
  • 2 căței de usturoi (mărunțiți)
  • 1 linguriță ghimbir ras
  • 1 lingură ulei de susan (sau ulei vegetal)
  • 1 linguriță amidon de porumb
  • Sare și piper după gust
  • Ceapă verde și semințe de susan pentru decor

🔪 Mod de preparare:

  1. Într-un bol, amestecă mierea, sosul de soia, fulgii de chili, usturoiul, ghimbirul și amidonul de porumb dizolvat într-o lingură de apă.
  2. Prăjește bucățile de pui în ulei până devin aurii.
  3. Adaugă sosul peste pui și gătește la foc mic până se îngroașă.
  4. Servește presărat cu ceapă verde și semințe de susan, alături de orez sau legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *