CategoriesRețete

Pui Picant în Stil Thai cu Bird’s Eye

Ingrediente:

  • 500g piept de pui tăiat cuburi
  • 2 linguri ulei de susan
  • 1 linguriță condiment Bird’s Eye
  • 2 căței de usturoi zdrobiți
  • 1 lingură sos de soia
  • 1 lingură sos de pește
  • 1 ardei gras roșu feliat
  • O mână de frunze de busuioc proaspăt

Mod de preparare:

  1. Sotează usturoiul în ulei până devine auriu.
  2. Adaugă puiul și gătește până prinde crustă.
  3. Presară Chilli Bird’s Eye și amestecă bine.
  4. Adaugă sosurile și ardeiul gras. Gătește 2-3 min.
  5. La final, adaugă busuiocul și servește cu orez jasmin.

Extra: Pentru un kick mai mare, mai presară puțin condiment chiar înainte de servire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *