CategoriesRețete

Pulpa de miel la cuptor cu ierburi aromatice

Ingrediente:

  • 1 pulpă de miel (aprox. 1.5 kg)
  • 2 linguri Mix Aromat
  • 3 căței de usturoi zdrobiți
  • 3 linguri ulei de măsline
  • Zeama de la 1 lămâie
  • 200 ml vin alb sec
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

  1. Amestecă Mix Aromat cu usturoiul, uleiul de măsline și zeama de lămâie pentru a forma o pastă.
  2. Masează bine pulpa de miel cu pasta de condimente și las-o la marinat cel puțin 2 ore (ideal peste noapte).
  3. Așază carnea într-o tavă, adaugă vinul și acoperă cu folie de aluminiu.
  4. Coace la 160°C timp de 2.5 ore, apoi descoperă și lasă încă 30 de minute la 200°C pentru crustă aurie.
  5. Servește cu cartofi copți și legume la grătar.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *