CategoriesRețete

Salată de Rucola, Parmezan și Piper Negru

Ingrediente:

  • 100g rucola proaspătă
  • 30g parmezan tăiat fulgi
  • 1 linguriță boabe de piper negru (zdrobite)
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 linguriță miere
  • Sare după gust

Mod de preparare:

  1. Într-un bol mare, amestecă rucola cu parmezanul tăiat în fulgi.
  2. Într-un castron mic, combină uleiul de măsline, zeama de lămâie, mierea și sarea.
  3. Zdrobește grosier boabele de piper negru și presară-le peste salată.
  4. Toarnă dressingul și amestecă bine înainte de servire.

👉 Această salată este perfectă ca aperitiv sau garnitură pentru preparate din carne sau pește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *