CategoriesRețete

Steak cu Unt Infuzat și Aurul Bucătarului

Ingrediente:

  • 2 bucăți de antricot sau mușchi de vită
  • 1 linguriță Aurul Bucătarului
  • 2 linguri unt
  • 1 cățel de usturoi zdrobit
  • 1 crenguță de cimbru sau rozmarin
  • 1 lingură ulei de măsline

Mod de preparare:

  1. Condimentare: Presară Aurul Bucătarului pe carne și las-o la temperatura camerei timp de 30 de minute.
  2. Gătire: Încinge uleiul într-o tigaie și rumenește carnea pe ambele părți (3-4 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime).
  3. Aromatizare: Adaugă untul, usturoiul și cimbrul în tigaie. Cu o lingură, stropește carnea cu untul topit timp de 1-2 minute.
  4. Odihnă: Lasă steak-ul să se odihnească 5 minute înainte de servire.

Servire: Alături de legume la grătar sau piure de cartofi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *