CategoriesRețete

Supă Cremă de Dovleac cu Topping Golden Crunch

Ingrediente:

  • 1kg dovleac curățat și tăiat cuburi
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 cartof mediu, tăiat cuburi
  • 1l supă de legume
  • 100ml smântână pentru gătit
  • 50g Mix Salată Golden Crunch
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

  1. Călește ceapa și usturoiul în ulei de măsline până devin aurii.
  2. Adaugă dovleacul, cartoful și supa de legume. Fierbe până se înmoaie legumele.
  3. Pasează supa cu blenderul, adaugă smântâna și asezonează după gust.
  4. Servește supa fierbinte cu Mix Golden Crunch presărat deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *