CategoriesRețete

Supă de pui cu tăiței de casă

Ingrediente:

  • 500g carne de pui (aripi, spate, piept cu os)
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 păstârnac
  • 2 litri apă
  • 50g tăiței de casă (sau paste subțiri)
  • 1 linguriță Ciorba Bunicii
  • Sare, după gust
  • Verdeață tocată

Mod de preparare:

  1. Fierbe carnea de pui în apă cu puțină sare, spumează bine.
  2. Adaugă ceapa, morcovul și rădăcinoasele tăiate cuburi.
  3. După 20 de minute, pune tăițeii și Ciorba Bunicii.
  4. Fierbe încă 5-7 minute.
  5. Potrivește de sare și presară verdeață la final.
  6. Servește caldă, cu ardei iute sau smântână.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *