CategoriesRețete

Tocăniță de Porc cu Gulaș

Ingrediente:

  • 800g carne de porc, tăiată cuburi
  • 2 cepe, tocate
  • 2 ardei roșii, tăiați fâșii
  • 3 roșii, tocate
  • 2 linguri Condiment pentru Gulas (10g)
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 2 linguri ulei
  • 200ml smântână pentru gătit
  • Sare și piper, după gust
  • Pătrunjel proaspăt, pentru garnitură

Instrucțiuni:

  1. Călește ceapa și usturoiul în ulei până devin aurii.
  2. Adaugă cuburile de carne de porc și rumenește-le bine.
  3. Presară Condiment pentru Gulas și amestecă bine.
  4. Adaugă ardeii și roșiile și lasă totul să fiarbă încet timp de 30-40 de minute, până când carnea este fragedă.
  5. La final, adaugă smântâna și lasă să mai fiarbă câteva minute, amestecând bine.
  6. Servește cu pătrunjel proaspăt presărat deasupra.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *