Ingrediente:
- 800g carne de porc, tăiată cuburi
- 2 cepe, tocate
- 2 ardei roșii, tăiați fâșii
- 3 roșii, tocate
- 2 linguri Condiment pentru Gulas (10g)
- 2 căței de usturoi, tocați
- 2 linguri ulei
- 200ml smântână pentru gătit
- Sare și piper, după gust
- Pătrunjel proaspăt, pentru garnitură
Instrucțiuni:
- Călește ceapa și usturoiul în ulei până devin aurii.
- Adaugă cuburile de carne de porc și rumenește-le bine.
- Presară Condiment pentru Gulas și amestecă bine.
- Adaugă ardeii și roșiile și lasă totul să fiarbă încet timp de 30-40 de minute, până când carnea este fragedă.
- La final, adaugă smântâna și lasă să mai fiarbă câteva minute, amestecând bine.
- Servește cu pătrunjel proaspăt presărat deasupra.
